Dressyrträning.

Idag har Elsa tränat dressyr för Christina Strand på Vedums ridverksamhet. Där har vi båda fått möjligheten att fördjupa oss i dressyr. Jag under gårdagen och idag var det Elsas tur.
 
Då vi inte har någon egen häst så har Elsa fått låna sin favorithäst Thor, som är inlånad till ridverksamheten. En fantastisk ponny, snäll och framåt.
Självklart blir lille hästen extra piffad med flätor i både man och svans. Ska man träna dressyr så måste man ju vara fin.
 
 
 
Dags att gå ut till paddocken för att värma upp.
 
Elsa på Thor. En häst som är otroligt mysig. Numera Elsas favorit.
 
Klantig som man är så är inte kamerabatteriet laddat och givetvis hittar man då massa fina potentiella tillfällen man vill föreviga. 
 
 Nästan lite Cowboy-känsla över bilden på Christina Strand.
 
Christina gav oss värdefulla nycklar för vår framtida utveckling. Elsa fick beröm och Christina tyckte att Elsa tog emot information bra. Sade Christina t.ex. till att Elsa skulle göra på ett vis så gjorde Elsa så och resultatet av det blev jättebra.
 
Elsa är lycklig och stolt över lektionen. Massa cred. till Camilla Strandäng som driver ridverksamheten och som fortsättningsvis utbildar oss båda och tagit oss dit vi är idag. Det är ju bara så himla kul och speciellt att fara runt på en häst! :)

Kommentera här: