Nu är man riktigt sugen på att våren skall hitta hit.

Ååååååhååååå! I år är vi galet sugna på att bisäsongen skall dra igång. Man liksom bara går och väntar på smällen. Explosionen. Den när våren spänner musklerna för första gången på året och klämmer till den där vintern så det ryker. 
 
En rundtur i bigårdarna var positiv än så länge. Det surrade och susade i alla samhällen. Ett par hade rejält nedfall och Michael rensade flustren så det inte riskerade att vara blockerat ifall det kommer till rensningsflykt innan bottenbyte. Tror inte de riskerar kvävning med så öppen botten vi har. Återstår att se hur starka de är när värmen väl kommer. :)
 
 
I hembigården hade vi lite sällskap härom dagen. Solen låg på och det var nästan vindstilla. Kuporna i åkerkantern gillade solen!
 
 
Även monstret och kompiskupan verkade ha klarat flytten utan trubbel. De var också ute och spanade det nya läget. 
 
 
Det är en mycket speciell känsla man får i kroppen när man kikar runt hörnet på en bigård och ser och hör hur det far  och surrar efter en vinter i tystnad. En rekommenderad upplevelse! ;) Snart kör vi bottenbyte i gårdarna, sen väntar vi bara på den riktiga rensningsflykten och på att våren skall visa vart skåpet skall stå. Och det, det är ett helt annat skådespel.