Slungrumsbygget - del 21.

Som man ser på bilderna, med avslöjande blommor och grönska, skedde ju händelserna förra vårvintern till vårsommar. 😄 Så här i starten på nya året och med det ännu varande mörkret, blir man hyfsat sugen på solsken, värmande lä och surr i luften... Men, ja ja. Den som väntar på något gott och så vidare. 😋
 
Michael bestämde sig till slut för att bygga ett halvtak som skydd för lastbryggan och dörren. 
 
 
Vi valde att helt enkelt förlänga taket ett litet stycke och så blev vi med en stolpe. Inte mycket att göra åt. Vi tror att det gör gott ändå. 
 
 
Men nu började det bli lite hektiskt med bygget då maskrosorna stod i full blom och skattlådorna började åka på i rask takt. 😅 Mattorna vi beställt drogs med förseningar på grund av en hackerattack hos tillverkaren (vad är oddsen liksom?!🙄).
 
Vår anlitade mattläggare jagade dock på och mattan till golvet dök så småningom upp med lastbilsleverans. 200 kg golvmatta kämpade vi upp på lastbryggan och in i slungrummet med hjälp av ramp, säckakärra och dollys. 
 
 
Dagen därpå sladdade mattläggaren in i slungrummet och påbörjade det respektingivande jobbet med att lägga ut mattan (som typ är som plåt på rulle!😆). Men när dagen gick mot sitt slut hade mattan i alla fall hamnat där den skulle något sånär. Dvs att mottagningsrummet och halva slunglokalen var limmad och lagd. Brunnarna ordnade och klara. Yay! 😍
 
 
 
 
Som slutkläm på dagen kom även ett ordentligt regn som visade att det förlängda taket på lastbryggan skyddade dörren och väggen. 💪😃 Snyggt!
 
 
@rannagardshonung på instagram. 🙂
 
 

Kommentera här: